Érettségi...

| | 2011.05.06. 17:23

Már a tegnapi napon sikerült letudnom az írásbeli érettségiket és ezen élményeimről számolok most be. Ez nem csak egyfajta lelki felszabadultságot jelent, hanem időbelit is, mivel így most sok mindenre lesz időm. Legfőképpen az oldalra, ahol majd nemsokára elindul a már beígért sorozatom is...
De visszatérve az érettségire, szerintem egy nagyon jó vizsgán/vizsgákon vagyunk túl. Én személy szerint úgy gondolom, hogy teljesen vállalható feladatokat raktak elénk és mindegyiket meg lehetett oldani. A sokak által rettegett matematika érettségin, pedig szerintem egy általános iskolás is el tudta volna érni a kettest jelentő 20%-os határt. A magyarhoz is csak józan ész kellett, illetve egy kis kreativitás, a törit meg vagy tudtad vagy nem, bár szerintem az sem volt nehéz.
Az angollal viszont már voltak érdekes dolgok. Kezdve a nyelvhelyesség részével(a nyelvtani szabályok "szépségei"), aminek az utolsó része nálam finoman szólva is tippmix volt. A magnóhallgatás az meg aztán abszolút a dante-pokla... De végülis a szövegértés és levélírás is egyszerű volt és egy jó szóbelivel ezt is fel lehet húzni:)
Mindent egybevetve én azért a legjobban annak örülök, hogy túl vagyunk rajta és most egy kis szünet következik, bár a java még csak most jön....
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wilde.blog.hu/api/trackback/id/tr632882781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása