Episode Guide - S01E03

| | 2011.06.12. 10:13

Főszereplők: Boba Fett, Aurra Sing, Bossk

Mellékszereplők: Jabba Desilijic, Lando Calrissian, Andyr Los

Helyszínek: Nal Hutta, Nar Shaddaa, Tatooine

A sorozat harmadik részében a fejvadászoké lesz a főszerep. A Nal Huttán, a Hutt Tanácsnak gondja akadt egyik emberével, a Nar Shaddaa-i kaszinótulajdonossal, Andyr Los-al. Ezért felbéreltek két tehetséges fejvadászt, hogy vonják ki az emberüket a forgalomból. A megbízatásról azonban, Jabba is értesül és ő is megbízza egyik emberét a feladattal, méghozzá a galaxis leghírhedtebb fejvadászát, Boba Fettet! Mikor azonban Boba rájön, hogy a másik két fejvadász, akiket megbíztak a munkával Bossk és Aurra Sing, elhatalmasodik rajta a bosszú, mivel ezek ketten korábban elárulták őt. Így Boba már nem a célpontra koncentrál, hanem csak bosszút akar állni a másik két fejvadászon. Hogy sikerül-e neki, az a részből kiderül:)

Viszonylag hosszabb szünet után jön majd ki a harmadik rész. Jó két hete már, hogy felkerült az oldalra a második epizód, de a harmadikra már nem kell sokat várni, mivel holnap majd fel is rakom az oldalra... A következő, sorrendben a negyedik epizódra, viszont még várni kell egy kicsit, az majd csak június végén érkezik majd...

A bejegyzés trackback címe:

https://wilde.blog.hu/api/trackback/id/tr732976868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása