Episode Guide - S01E01

| | 2011.05.13. 18:24

Főszereplők: Thrawn admirális, Giles parancsnok, Shahan Alama

Mellékszereplők: Voss Parck, Errol Riada, Darth Sidious(Palpatine)

Helyszínek: Nirauan, Vanqor, Florrum

A már sokszor emlegetett és jóval ezelőtt beharangozott sorozatom jövő hét hétfőn indul majd útjára, az első évaddal. A sorozat a fikció világában született és George Lucas legendás eposzának a Csillagok Háborúja sagának egy újabb fejezete. Maga a sorozat a Birodalmi időszakban játszódik és ezt a kort hivatott bemutatni, különféle csatákon, helyi problémákon, politikai csatározásokon és bűnszervezeteken keresztül.
Az első részben majd a világegyetem valaha volt legnagyobb stratégája lesz a főszerepben, Thrawn admirális. Aki egy peremvidéki kalóz szervezet felszámolásán dolgozik. A feladatot magától az Uralkodótól kapta, úgyhogy egyértelműen csak a sikeres akció az elfogadott, hibázni nem lehet! A dolgok azonban nem mennek teljesen simán, amiben része van egy klón rohamosztagos parancsnoknak is, akinek néha kiújul az amnéziája, illetve a kalózok fortélyos vezére sem adja könnyen az irháját...
A debütáló rész premierje, majd május 16-án lesz a blogon. Eközben már készül a következő epizód is, amiről bővebb információval, majd twitteren szolgálok. Nagy valószínűséggel az a rész csak május vége felé kerül majd bemutatásra:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wilde.blog.hu/api/trackback/id/tr302901447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása