Lefoglalva...

| | 2011.05.01. 20:18

A következő napokban szó szerint le leszek foglalva. Ennek oka pedig az érettségi vizsgák. A következő héten nagyon elfoglalt leszek és emiatt nagy aktivitásra ne számítsatok a blogon. Csütörtökön fejezem majd be minden számítás szerint az utolsó írásbelimet, szóval csak utána jön majd új bejegyzés.
Elég hajtós volt ez az utolsó év, de szerencsére lassan vége. Az elmúlt héten is volt elég sok dolgom (ballagás, szerenád), de azért így is volt időm az oldalra, szóval ez a jövőben sem lesz másképp.
A sorozatom első része már készülőben van és jövő héten majd, az írásbeli vizsgák mellett, azért lehet szakítok egy kis időt a sorozatra is, amiről majd pár bővebb információért figyeljétek a twitter csatornámat (HunWilde néven) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://wilde.blog.hu/api/trackback/id/tr522870086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása