Season 4 Premier!!!

| | 2011.09.18. 22:24

Elindult a Klónok Háborúja újabb szezonja. A mai napon pedig volt szerencsém immáron másodjára megtekinteni a 4. évad első két részét. Egyvalamit már így elöljáróban kijelenthetek, a várakozásoknak megfelelően egészen frenetikusra sikeredett a premier!

Már a harmadik évad trailerénél is ujjongtunk, hogy aztán micsoda izgalmakat láthatunk majd a sorozatban, de talán még ennél is nagyobb várakozás előzte meg a negyedik széria nyitányát… Ebben a két részben tömény akciót kaptunk a pofánkba és bizton állíthatom, hogy ha a következő (egyébként a harmadik) rész is ilyen lesz, akkor a CW-ben minden idők legjobb trilógiáját láthatjuk majd!!

Az évad előzetesében látható jelenetek nagy része megint az első részeknél el lett lőve, de amint azt a rész végi kis bemutatóban is láthattuk, nagyon sok izgalom vár még ránk…
Ismét, már-már tradicionálisan duplapremierrel jelentkezett a sorozat, s nekem, mint SW rajongónak persze rögtön az amerikai megjelenés után (ez nálunk szombat hajnalt jelentett) meg kellett néznem az epizódokat… Egyáltalán nem csalódtam:)

Tényleg fantasztikusra sikeredtek a részek. Nagyon jók a csatajelenetek, a robbanások és egy kis drámát is próbáltak belevinni a készítők. A karakterek szintén fantasztikusak, Ackbar szerepeltetése nagy ötlet volt, mert nagyon illik a sorozatba és nem tudom, hogy eredetiben a filmeknél is ez volt-e a szinkronhangja, de ez a hang nagyon illett hozzá. A másik színfoltja a résznek kétség kívül Riff Tamson! Komolyan nem tudom, hogy miért csak most találták ki:) Majdnem Cad Bane-i magasságokba emelkedett nálam az „alakításával” (a Fistoval vívott duelje elképesztő volt!)… De ha már a jó karaktereknél tartunk, akkor mindenképpen említést kell tennem Ahsokáról is. Ő korábban egy kifejezetten idegesítő szereplő volt az én szememben, nagyon nem állhattam. Azonban már 3. évad utolsó részeiben is igazán megkedveltem, itt pedig volt, amikor külön miatta tetszett egy-két jelenet (például a második epizód záró scene-je). Kit Fisto szokás szerint király volt:) Lee-Char annyira nem nyerte el a tetszésem, néhol egy kicsit túlerőltetettnek éreztem ezt a „magában vívódó herceg” stílust…
Ettől függetlenül nagyon jól van adagolva a rész, nincsenek benne üresjáratok (bevallom a végén csodálkoztam is, hogy ennyi minden belefér egy-egy részbe), egyszóval nagyon ott van mindkét epizód. Ajánlom, nézzétek meg, mert megéri!!!

Ugyan már kétszer láttam, de azt hiszem a következő, 23-ai részig még egy párszor meg fogom nézni ezeket:D

A bejegyzés trackback címe:

https://wilde.blog.hu/api/trackback/id/tr433237128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása