End of a Dynasty II. - Érettségi II.

| | 2011.06.16. 22:38

Ismét lezárult egy időszak, egy életszakasz, ez viszont teljesen más, mint a hasonló címmel íródott bejegyzés:) Lezárultak ugyanis a középiskolás éveim. A gimnáziumi évek véget értek most pedig majd beléphetek a nagybetűs életbe.
Visszatekintve az elmúlt öt évre (nem, nem buktam meg csak nyelvi előkészítős, magyarul 0.-os rendszerbe jártam:) azt kell, hogy mondjam hogy az idő tényleg megszépíti az emlékeket. Emlékszem, 5 évvel ezelőtt még nem igazán tetszett ez az egész közeg... A társaság az jó volt, csak valahogy úgy nem jött be az egész. Aztán az évek során magam is sokat változtam és meg is szerettem ezt az iskolát.
A mai érettségikkel pedig végleg lezárult ez korszak, az is lehet, hogy többet már nem teszem be a lábamat a gimnáziumba, de az is lehet, hogy már jövőre visszatérek:) A mai napon sikeres érettségi vizsgákat tettem, persze nagy-nagy szerencsével sikerült jókat húznom (magyar - biblia, töri - római közt., angol - időjárás, hittan - reformáció) és így jó eredményeim születtek... ami három dícsérethez is vezetett;)

Az oldal szempontjából a közeljövőről csak annyit, hogy holnap Lengyelországba megyek (meghatározatlan időre...) és így sajnos valószínűleg az NHL-es összefoglaló csúszni fog, hogy mennyit azt még nem tudom, de én még a héten le szeretném zárni a szezont:) A nagy major-sportok közül már 3 véget ért az idei szezonra, így viszont most már teljes figyelmemet a baseballra, azon belül is az MLB-re terelem. Ezzel kapcsolatban jön is majd egy bejegyzés az oldalon a tervek szerint, de  valószinüleg csak az All-Star break idején... A lockout-okkal is fogok majd foglalkozni mégpedig az NBA és az NFL kapcsán. A nyáron azonban a főszerep a labdarúgásé lesz, mivel idén nyáron rendezik a női világbajnokságot, illetve a Copa Americát is. Természetesen azért lesznek majd beszámolók a wimbledoni tornáról és a Tour de France-ról is;) Most itt még júniusban inkább ilyen személyes bejegyzések lesznek, élményeimről, tapasztalataimról... Júliusban pedig további új sportágak is jönnek, majd a technikai sportok területére is elkalauzollak benneteket a Forma-1-en és a Speedway GP-n keresztül... Ami még nagyon fontos, hogy a sorozatom sem áll le. A 4. rész már készülőben van és majd június 30.-án fog jönni (egyébként majd kiteszek az oldalra v. twitterre egy ilyen dátumlistát, hogy mikorra várhatóak a részek...) Tehát az élet nem áll meg, inkább még csak most kezdődik;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wilde.blog.hu/api/trackback/id/tr462990766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása