Star Wars Empire Era - 1. évad - 2. rész

| | 2011.05.26. 07:50

"Halvány fények látszottak csak a Coruscanti éjszakában. Rengeteg hajó cikázott össze-vissza az épületek között, hogy aztán a város különböző leszállópályáin leljen nyugalmat. Vader szerette nézni a forgalmat. Ilyenkor elmélázott régi életén, visszagondolt fiatalságára. Teljesen tisztán már nem tudott visszaemlékezni mindenre, de azért emlékképek még felderengtek benne. Valaha Jedi lovag volt és ez a bolygó volt az otthona. Korábban, mikor még a Tatooineon tartózkodott mindig arról álmodott, hogy egyszer majd az összes csillagot bejárja. Manapság olyan mennyiségű készlet és felszerelés állt rendelkezésére ehhez, amilyet korábban el sem tudott volna képzelni."

letöltés itt

A bejegyzés trackback címe:

https://wilde.blog.hu/api/trackback/id/tr682933408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2011.05.26. 22:06:18

Szia! Nagyon tetszik az oldalad és nagyon el szeretném olvasni a részeidet, de sajnos nem tudom, mert a gépem nem engedi letölteni :( Nem tudnád feltenni YouTube-ra vagy simán ide? *.*

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2011.05.27. 13:33:07

Amúgy a Clone Warsos oldalamon kérdezted, hogy hol lehet olvasni az én sorozatomat. A személyes oldalamon vannak (www.utapau.gportal.hu), a többi írásommal (főleg SW-sek) együtt :)
Szívesen kiteszlek cserének, ha te is benne vagy :D

Wilde · http://wilde.blog.hu/ 2011.05.28. 09:48:06

@Wilwarin: majd feltöltöm egy másik oldalra is vagy ha gondolod és megadod az email címed akk elküldöm neked úgy is a részeket

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2011.05.28. 17:26:18

Okés, milyen képpel tegyelek ki? ^^
Akkor el tudod küldeni a mail címemre? hj88@citromail.hu
süti beállítások módosítása